TUM Studio leverer kommersielle artikler, innhold og digitale tjenester for merkevarene til Teknisk Ukeblad Media.
KOM I GANGSE VÅRE TJENESTER
TUM Studios ansatte har bakgrunn fra journalistikk, foto og markedsføring. Vi produserer kvalitetsinnhold for teknologer, ingeniører og IT-profesjonelle. Med variert erfaring fra bransjemedier, nye medier og dagspresse har vi unik innsikt i hva som opptar og engasjerer dagens teknologer.

Vi bruker denne kunnskapen til å finne historiene som er interessante for våre lesere, og sørger for å bringe budskapet ditt frem.

Native Advertising

Native advertising gir våre annonsører mulighet til å sette sitt innhold høyt oppe blant de redaksjonelle sakene. Native Advertising-annonser får en visuell profil som passer inn med det redaksjonelle innholdet, men selvfølgelig merket som annonse for å unngå forveksling med redaksjonelle artikler.

Annonsen ligger minimum to dager på toppnivået, før den følger vanlig redaksjonell flyt.

KONTAKT OSS

Brand Story

Brand Story vil gi dere en dedikert plass på forsiden hos TU.no eller Digi.no, og et eget område der dere kan publisere artikler. Konseptet gir selskaper en mulighet til å få ut egenprodusert innhold til våre lesere, gjennom en modul som ligger på vår forside. Brand Story har et begrenset varelager slik at vi er sikre på at deres merkevare blir eksponert for minimum 10% av våre lesere.

KONTAKT OSS

Facebook Branded Content

Facebook Branded Content er et publisisteksklusivt verktøy som sørger for ytterligere spredning av ditt innhold på sosiale medier. Vi i TUM Studio vil sørge for at annonsen går som den skal. Facebook Branded Content gir annonsen økt synlighet, varighet og kontroll. I tillegg til å bruke spissede publikum, vil vi også teste forskjellige typer variabler for å sørge for at du får mest verdi for pengene.

Du velger selv hvor mye du ønsker å bruke i spending.

KONTAKT OSS

TRON HØGVOLD

TEAMLEDER, Skribent

tron@tumstudio.no

RUNE JOHANSSON

Salgsdirektør

rune@tumstudio.no

THOMAS MARYNOWSKI

Prosjektleder, Skribent

thomas@tumstudio.no

FREDRIK HOVLAND

Prosjektleder, Skribent

fredrik@tumstudio.no

TORMOD HALLERAKER

Prosjektleder, Skribent

tormod@tumstudio.no

JAN ØYVIND KRISTIANSEN

Key Account Manager

jok@tumedia.no

André Stømner

Key Account Manager

andre.stomner@tu.no

Kom i gang

Er du klar for å ta et nytt steg inn i innholdsmarkedsføring?
Fyll ut skjemaet for en uforpliktende prat, så tar vi kontakt med deg snarest.